Ophthalmology Instruments News Feeds 29-10-16


Instrumen Ophthalmology


Nazmed SMS Sdn Bhd menawarkan pelbagai alat-alat pembedahan oftalmologi mata, termasuk forceps, gunting, cannulas dan banyak lagi. Ophthalmology Instruments ialah cawangan yang berkaitan dengan rawatan bahagian yang sangat penting muka dan salah satu adegan kami mata. Mata adalah organ yang sangat berharga dan penting dalam badan. Mata juga sama seperti mana-mana bahagian-bahagian badan yang mengalami masalah yang perlu dirawat. Bidang perubatan yang berkaitan dengan masalah yang berkaitan dengan mata dipanggil oftalmologi. Ini tawaran cawangan dalam penyakit-penyakit yang boleh menjejaskan mata, sebarang pembedahan yang mengambil tempat mata dan apa-apa jenis rawatan mata; semua ini dianggap sebagai sebahagian daripada oftalmologi. Dengan peningkatan dalam bilangan orang yang menghadapi masalah mata, teknik yang digunakan dalam cabang perubatan juga telah berubah dan bukannya kaedah pisau biasa, orang kini memilih untuk pembedahan laser sebaliknya.

pembedahan laser menggunakan sinaran yang dalam bentuk gelombang cahaya yang dikenali sebagai foton. Ini foton bekerjasama dan menyediakan jumlah yang tinggi kuasa dengan mana mata dilayan.
Tidak kira apa jenis pembedahan yang dilakukan di Oftalmologi Instruments .Untuk rawatan ini; terdapat beberapa alat asas pembedahan yang digunakan dan pengetahuan tentang yang penting. Ophthalmology Instruments mempunyai cengkaman yang sangat halus. Ia bertujuan untuk mengendalikan lapisan terbaik. Pelbagai jenis gunting dan forsep digunakan untuk mencengkam, memotong dan mengeluarkan kawasan yang berbeza.

Instrumen utama yang digunakan dalam Surgery Ophthalmic adalah:
gunting Micro
pemegang jarum mikro
Terdapat pelbagai jenis gunting seperti Castroviejo gunting. Ini gunting pembedahan boleh didapati dalam tips tajam tajam dan banyak digunakan untuk proses operasi yang terlibat. Selain itu, kami juga boleh menawarkan ini dalam panjang yang berbeza seperti yang ditetapkan oleh pelanggan. Satu lagi jenis gunting adalah mikro gunting kornea juga digunakan semasa pembedahan mata yang merupakan bahagian yang sangat sensitif wajah, usaha tambahan hendaklah perlu untuk pembuatan untuk instrumen ini.

SMS Instruments adalah terkenal dan berdaya saing yang telah mencipta semua jenis produk perubatan dan pembedahan termasuk instrumen oftalmik untuk rawatan mata. Instrumen ini lebih tahan lama, disterilkan, boleh dipercayai dan kos efektif dengan memperuntuk langkah-langkah keselamatan untuk mata sensitif prosedur pembedahan.

Untuk Berita dan Suapan Berita Melawat Meja

Popular Posts